ATHLETIC 0 – FC BARCELONA 1 (0-2 ) 2016-17, J 02: 28/08

ARBITRO: MATEU LAHOZ Errores cometidos

1

1

 

 

 

 

 

  1. 29′ Penalti de Williams. Arrolla a Deni Suárez denro del área.

2 comentarios en “ATHLETIC 0 – FC BARCELONA 1 (0-2 ) 2016-17, J 02: 28/08

  1. El Barcelona ha estat molt reiteratiu en el control de la pilota en la zona defensiva. Ha tingut el domini de l’esfèrica però no més ha estat perillós en el contraatac. Avui el “charrúa” no ha tingut la nit.Haurà de xurrupar més mate. Encara que don Mateo li pot està agraït de la seva esportivitat a les acaballes del partit quan va volguer continuar la jugada i no deixar-se caure i continuar jugant, que qualsevol ho hagués fet. La jugada va acabar en un tir fora de porteria. En el darrer segon va tenir un altre fallo. En molts minuts va faltar domini del mig camp i es va optar per el joc vertical per la defensa avançada de l’Athletic. Equip que no pot donar més de si. El poc que ha fet, en la majoria dels casos, han estat fallos del Barça. Aquesta temporada Ter Stegen ens donarà unas arritmies que necessitaran desfibrilador. Un partit per recordar, no més, pel fallo d’alguns gols cantats. Sort pel Barça que no ho ha de lamentar. Bé Sergi Roberto.

    Me gusta

Comenta cuando quieras

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s