3 comentarios en “FC BARCELONA 4 -RCD ESPANYOL 1 (4-1) 2016-17, J 16: 18/12/2016

 1. Pingback: BARÇA, RESUMEN DE LA LIGA 2016-17 | Liga Sin Errores ni Mangoneos

 2. Tot anava per un camí més o menys previst. Un Espanyol pressionant a dalt, tancant la sortida de Piqué, bla,bla,bla, bla. . .Al marciano se li va encendre la llum vermella i va finiquitar el partit. Leo no sabía com fer-nos arribar el lot de Nadal i va fer un parell de jugades per gravar-les al CD i embolicar-lo amb amb aquells paperets de colors tan bonic i fer-nos un regalet que penjarem al arbre o el cagarem al tió. L’Iniesta i el Messi van muntar un Belen futbolístic. Bon Nadal !!!

  Me gusta

  • La teva nadala em sembla perfecta, però solament per ficar-hi la cullera, afegiria que Luis Suárez va resultar definitiu amb tres dels quatre gols blaugranes. En el primer parant la pilota, orientant-la a porteria i finalment executant, en el segon, per estar al lloc adequant i saber aprofitar l’únic forat possible i en amb el gol de Messi, la seva paret va ser treball de alta precisió.
   Bon Nadal.

   Me gusta

Comenta cuando quieras

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s